Napovedana zasedenost plezališč za vikend 19. - 21. junija

Objavljeno: 17. Junij 2020 - 09:41
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za ta vikend je napovedan povečan obisk za nekatera plezališča, ki bodo posledično bolj obremenjena. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev / plezališč.

Zasedenost plezališč:

  • Plezalni klub Beta sporoča, da bodo imeli v soboto, 20. junija, v plezališču Vransko zaključek plezalne šole za otroke in starše. Pričakuje se večje število udeležencev od 9.00 do 13.00 ure.
  • Akademski alpinistični odsek iz Ljbuljane sporoča, da bodo imeli ta vikend od 20. do 21. junija alpinistično šolo v plezališču Kotečnik. V soboto bo cca. 30 ljudi plezalo v sektorju Pisani svet, v nedeljo pa v sektorju Luska in Kolomon.f
  • Bolder Scena sporoča, da bodo imeli v nedeljo, 21. junija, v plezališču Belvi zaključni izlet šole plezanja. Pričakuje se večje število udeležencev.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.