Janja Garnbret nominirana za Delovo osebnost leta

Objavljeno: 13. December 2018 - 12:40
Komentarji: 0 komentarjev

Športna plezalka Janja Garnbret, najbolj vsestranska plezalka ta hip na svetu, je v deseterici kandidatov za Delovo osebnost leta. Do 31. decembra lahko oddate glas zanjo, zmagovalec pa bo znan na slovesnosti 9. januarja v ljubljanskem Cankarjevem domu.

V uredništvu Dela so že tradicionalno izbrali deseterico tistih, o katerih so letos pisali v presežniku. Med nominiranci za Delovo osebnost leta 2018 je tudi "prva športna plezalka sveta Janja Garnbret, ki jo v višine dviga tudi njena skromnost ali, kot pravijo, prizemljenost"

Glas za Garnbretovo - ali katerega drugega nominiranca - lahko do vključno 31. decembra 2018 oddate prek spletnega obrazca >>. Izžrebali bodo pet bralcev in jih povabili na slavnostno podelitev, ki bo 9. januarja 2019 zvečer v Cankarjevem domu v Ljubljani. 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.