Inštruktor športnega plezanja - seminar in izpit

Objavljeno: 20. November 2017 - 09:18
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za športno plezanje objavlja razpis za seminar in izpit za pridobitev naziva inštruktor športnega plezanja.

Začetek seminarja bo v petek, 1. decembra 2017, ob 16. uri na Fakulteti za šport v Ljubljani. Seminar se bo izvajal ob petkih in vikendih med 1. in 17. decembrom 2017, sledili pa bodo izpiti. Teoretični del seminarja bo predvidoma potekal na Fakulteti za šport, praktični del pa v različnih plezalnih centrih v Ljubljani in Mariboru.

Kotizacija za izpit znaša 320 EUR, podatke za plačilo in dodatne informacije o poteku seminarja kandidati dobijo ob prijavi.

Prijave na obrazcu »Osebni list« udeleženca pošljite v priloženem dokumentu najkasneje do nedelje, 26. novembra 2017, na elektronski naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si

Prijavi priložite še potrdilo kluba o:

  • kandidatovem vsaj 4 letnem tekmovalnem stažu (vsaj na nivoju državnega prvenstva) ali
  • kandidatovih vsaj 1 letnih športno pedagoških izkušnjah. 

Izobraževanje se bo izvedlo v primeru vsaj 20 prijav, zaradi omejenih logističnih zmožnosti in zagotovitve kvalitete pa je kapaciteta seminarja omejena na 35 slušateljev. KŠP bo sprejela prvih 35 prijav. 

Obveščanje slušateljev bo potekalo preko elektronske pošte (izobrazevanje-ksp@pzs.si).

Vsa razpisna dokumentacija in obrazci na spletni strani - Komisija za športno plezanje>>> 

Vir: Komisija za športno plezanje

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.