Gnezdenje krokarja v plezališču Osp

Objavljeno: 26. Marec 2018 - 18:52
Komentarji: 0 komentarjev

Zaradi gnezdenja krokarja, omejitve plezanja v plezališču Osp - sektor Babna.

Obveščamo vas, da v plezališču Osp, sektor Babna, velja omejitev plezanja zaradi gnezdenja krokarja. Krokarski par gnezdi v smeri »Tantalove muke«, a vseeno pozivamo vse plezalce naj ne plezajo smeri Ospomaniak, El Garbo, Tantalove muke, Rutka, Kameleon in Daleč stran je sodni dan.

Prosimo vse plezalce, da upoštevajo omejitev ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

Ker se približuje obdobje gnezdenja mnogih ptic, se lahko v mesecu aprilu pričakujejo nova obvestila, kje in do kdaj veljajo omejitve plezanja.

Upoštevanje plezalnih omejitev zaradi gnezdenja ptic je tudi del plezalne etike.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.