Fotografski natečaj - Plezanje je ekosistem in (ne)varnost

Objavljeno: 24. November 2018 - 15:06
Komentarji: 0 komentarjev

Plezalni center Ljubljana v okviru svoje 5. obletnice delovanja poziva k sodelovanju v nagradnem fotografskem natečaju, na temo plezanje je ekosistem in plezanje je (ne)varnost.

Namen natečaja je spodbuditi vse plezalce in druge ljubitelje vertikale, da z vso »plezalsko sceno« delite svoje plezalne trenutke in občutke, ter s soustvarjate skupni prostor za plezanje in kreativnost.

Nove zgodbe, ki jih ustvarja plezanje

V plezalnem centru Ljubljana želijo s fotonatečajem sporočiti, da je plezanje več kot samo šport in, da ga številni dopolnjujejo še z drugimi področji in aktivnostmi v življenju. Zato bodo ob svojem petem rojstnem dnevu po svoji hiši obesili vaše nove foto zgodbe.

Znotraj posamične kategorije iščejo prizore iz sveta športnega plezanja, alpinizma (letni, zimski), večraztežajnih smeri, balvaniranja, urbanega plezanja in slacklina.

Izbrane fotografije bodo razstavljene v Plezalnem centru Ljubljana, podelitev nagrad za zmagovalne fotografije pa bo potekala na uradni otvoritvi razstave ob praznovanju njihovega 5. rojstnega dne.

Prijava na fotografski natečaj

Rok za oddajo fotografij je 1. 12. 2018. Fotografije skupaj s prijavnico na natečaj pošljete na elektronski naslov info@plezalnicenter.si.

Več o fotografskem natečaju in nagradnem skladu si lahko preberete na spletni strani plezalnega centra Ljubljana, kjer so tudi natančna navodila za sodelovanje in prijavnica na natečaj.

Vabljeni k sodelovanju.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.