Festival GOROVENTURE 2020

Objavljeno: 13. Februar 2020 - 17:01
Komentarji: 0 komentarjev

Gorske avanture na velikem platnu v Slovenskem planinskem muzeju (20. 2. – 23. 2. 2020)

V podaljšanem vikendu, od četrtka do nedelje, vabljeni vsak večer v Slovenski planinski muzej na festival gora in narave v sliki in besedi.

Prvi dan gostijo starega znanca, Janeza Pretnarja, ki se je tokrat potepal po vzhodni Afriki. V petek bomo z dr. Iztokom Tomazinom smučali od Karavank do Himalaje. Vikend filmski paket nas bo najprej popeljal v nedotaknjene gozdove Afrike k plemenu Suri, v nedeljo pa nam bo dih vzel Tommy Caldwell ob osvajanju El Capitana v filmu The Dawn Wall.

Vel informacij >>> FESTIVAL GOROVENTURE

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.