Balvanija plezalni outdoor tečaji - ZAČETNI IN OBNOVITVENI

Objavljeno: 23. Marec 2018 - 09:11
Komentarji: 0 komentarjev

Naučite se vsega kar potrebujete za vstop v svet vertikalnega gibanja. V Balvanskem plezalnem centru Balvanija sta za vas pripravljena začetni tečaj skalnega plezanja in obnovitveni tečaj skalnega plezanja.

Začetni tečaj skalnega plezanja

Se želiš naučiti varnega in pravilnega plezanja v naravnih plezališčih?

Začetni tečaj športnega plezanja je namenjen vsem nadebudnežem, ki bi se radi naučili vseh potrebnih tehnik in veščin, ki jih potrebujete za samostojno plezanje v plezališču in dvoranskih stenah.

Tečaj je primeren tako za popolne začetnike, ki še nisto nikoli prijeli za plezalni oprimek kot tudi za plezalce, ki si želijo pod strokovnim vodstvom naučiti vseh potrebnih veščin za varno in samostojno plezanje.

Začetni tečaj skalnega plezanja Balvanija

Obnovitveni tečaj skalnega plezanja

Si v preteklosi že samostojno plezal ali pa si obiskal začetni tečaj, vedar si vsa znanja že pozabil?

Program je namenjen vsem, bolj ali manj aktivnim plezalcem in plezalkam, ki bi želeli pod vodstvom izkušenih inštruktorjev obnoviti in nadgraditi svoje plezalno znanje. Poleg obnove osnov vrvne tehnike, varovanja in plezanja v vodstvu, se bomo ukvarjali tudi z veščinami varnega dinamičnega varovanja in sproščenega plezanja v vodstvu.

Obnovitveni tečaj skalnega plezanja Balvanija

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.