Akademska alpinistična šola - uvodno predavanje

Objavljeno: 4. Marec 2020 - 10:13
Komentarji: 0 komentarjev

Akademski alpinistični odsek začenja z alpinistično šolo za leto 2020/2021 in vabi na uvodno predavanje jutri v četrtek 05. marca ob 19:00, ki bo v prostorih na fakulteti za gradbeništvo in geodezijo (PIII/4), na Jamovi 2 v Ljubljani. Na uvodnem predavanju boste dobili vse potrebne informacije o programu in poteku alpinistične šole, ter spoznali inštruktorje. 

Gore so lepe, mikavne, vabljive in nas kar kličejo, da jih obiščemo. Kot take predstavljajo poligon za široko paleto alpinističnih dejavnosti. Skalno plezanje, zimsko gorništvo, kombinirano plezanje, turno in alpinistično smučanje, plezanje zaledenelih slapov in osvajanje najvišjih vrhov so dejavnosti, ki se skrivajo za besedico alpinizem. Vseh omenjenih dejavnosti pa se moramo lotiti z zadostno mero znanja in izkušenj. In ravno to vam ponuja alpinistična šola Akademskega alpinističnega odseka!

Komu je namenjena alpinistična šola?

Alpinistična šola je namenjena vsem, ki imajo radi gore in bi jih radi spoznali v njihovi prvinski obliki; tam, kjer se svet postavi v vertikalo in kjer proti vrhu ne vodijo označene in zavarovane poti. Namenjena je vsem, ki bi radi pridobili ali nadgradili gorniško znanje, ki jih mikajo brezpotja in privlačni grebeni naših gora ali pa se želijo ukvarjati z alpinizmom ter jih žene želja po prvenstvenih smereh daleč stran.

Za vse, ki še ne veste ali bi se vpisali v alpinistično šolo ali šolo športnega plezanja, si lahko preberete prispevek na to temo na spletni povezavi >>

Program alpinistične šole si lahko ogledate na spletni povezavi >>

Za dodatna vprašanja o poteku alpinistične šole lahko pišete na e-pošto akademskasola@gmail.com.

Foto: Akademski alpinistični odsek, Matjaž Dremelj

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.