Zimske Alpe 2019

Objavljeno: 28. Januar 2019 - 09:07
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za alpinizem PZS organizira zimski plezalni tabor za perspektivne alpiniste v slovenskih gorah.

Potekal bo predvidoma od petka, 8. marca, zvečer do nedelje, 10. marca 2019, zvečer.

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1991 in mlajšim, ki morajo pisno (prijavnica.doc) na: alpinizem@pzs.si (geslo: Zimski tabor SLO) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 15. februarja, do 12. ure. (Kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!)

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A PZS.

Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodo izbrani na osnovi petnajstih najboljših zimskih (kombiniranih in lednih) vzponov (od tega je lahko največ pet zaledenelih slapov) opravljenih v zadnjih treh letih (2016 - 2018). V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1990 in starejšim. 
Prednost pri izboru bodo imele alpinistke in alpinisti, ki niso člani SMAR.

Tabor bo vodil Nejc Marčič s pomočnikom. Lokacija tabora bo znana naknadno in bo prilagojena razmeram. Ravno tako se bodo smeri na taboru izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec - Poli, 041 622 713, ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446.
Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Vir in fotografija: pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.