Več vzponov in dobre razmere nad Okrešljem

Objavljeno: 18. Januar 2018 - 16:56
Komentarji: 0 komentarjev

Že kar nekaj dni je znano, da so v višjih lega zelo dobre snežne razmere za plezanje v stenah.

Precej navez je poročalo o "že skoraj kičastih" razmerah v stenah nad Okrešljem. Nekaj negativnih kometarjev je letelo le na višje, zgornje dele sten zaradi nepredelanega snega in opasti.

Plezalci so obiskali Tursko goro, kjer je zaveden vzpon v smeri Smeri Franca Jožefa (IV/4, 200 m), plezali so tudi Vzhodno smer (IV/III, 350 m) v Mali Rinki in bližnjo Celjsko smer (IV/3, AI4, M4+, 350 m) v grapi med Malo in Štajersko Rinko.

Naslovna fotografija: Smer Franca Jožefa v Turski gori, www.pd-ljmatica.si.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.