V ledu Travnika nad Belopeškimi jezeri

Objavljeno: 26. December 2016 - 21:00
Komentarji: 0 komentarjev

Tine Cuder (AO Trbovlje, sponzorji Alpstation Tarvisio, TNF SHOP Bovec, Alpina) je v petek in soboto plezal v Travniku nad Belopeškimi jezeri.

V petek sta z Romanom Benetom poskusila v slapu Babau (IV+/5+), a razmere niso dovoljevale varnega vzpona. Naslednji dan se je s Tino Korinšek (AO Trbovlje) podal v Demoklejev meč (IV/5).

Po treh raztežajih v Demokleju sta zavila v ledni trak na levi in preplezala tri raztežaje nove variante, ki se na vrhu priključi originalu. Po podatkih, ki jih plezalca imata, ta varianta še ni bila splezana.

Travnik: Božična varianta Demokleja (IV/5; 250m). Plezala sta 5 ur.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.