Tržičani s prvenstvenimi smermi v Črni Gori

Objavljeno: 17. Julij 2016 - 22:19
Komentarji: 0 komentarjev

Tri leta so minila od zadnjega obiska tržiških plezalcev v stenah Črne Gore. Prvenstvene smeri in lepa doživetja tedanjega obiska so vabila na ponoven obisk.

Ko je letos prišlo vabilo kolegov alpinistov iz Malog alpinističkog kluba Podgorica, ki so organizirali tradicionalni tabor - etos na lokaciji v Boljskih gredah - ni bilo potrebno dolgo razmišljati in številčna zasedba iz AO Tržič se je odpravila na pot.

Odprave so se udeležili: Miha Zupan, Slavko Rožič, Janez Primožič, Slavko Frantar, Iztok Tomazin, Rok Lipar, Marjan Vešligaj, Urh Primožič in Gregor Klančar (AO Novo mesto).

Preplezane prvenstvene smeri:

Tržiška smer

Slovenski steber

Montenegro experience

Varianta Četverca

Več na strani AO Tržič.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.