Tri Skalaške in Pavle Kozjek - VIDEO

Objavljeno: 25. Julij 2019 - 10:05
Komentarji: 0 komentarjev

Špik-Škrlatica-Triglav.

Ob bližajočem se spominu na nesrečo Pavleta Kozjeka je na mestu, da si pogledamo odličen dokumentarni video zapis o njegovi enodnevni trilogiji Skalaških smeri v Špiku (V-, 500 m), Škrlatici (V-/IV, 500 m) in Triglavu (V+, 1000 m).

Ob tem še spomin na eno legendo slovenskega alpinizma - Pavlo Jesih, avtorico omenjenih smer, ki so nastale med leti 1929-1931.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.