SMAR in plan D

Objavljeno: 20. Oktober 2020 - 19:26
Komentarji: 0 komentarjev

Covid-19 problemi tudi pri načrtovanju plezalnegatabora SMAR-a

Člani SMAR so se med 28. septembrom in 4. oktobrom mudili v zahodni Italiji. Plezali so v Cadareseju. Prvotni cilj jesenskega tabora je bila sicer Črna gora, ki so jo zaradi virusne situacije en mesec prej spremenili na Raetikon (plan B). Sneg je odnesel tudi to in že so načrtovali Verdon (plan C), na koncu pa pristali v italijanskem Cadareseju.

Tabora so se udeležili vodja Matevž Frelih, mentor Aleš Česen ter Žiga Rozman in Bor Levičnik. Plezali so enoraztežajne smeri s sprotnim nameščanjem varovanja v granitnih počeh. Slabo vreme jih je nato za dva dni pregnnalo še v Arco. 

Vir: pzs.si.

Fotografije: Aleš Česen in Bor Levičnik.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.