Sladka kot med (VII+/VIII-, VI+, 450 m) v Debeli peči

Objavljeno: 19. Junij 2019 - 16:51
Komentarji: 0 komentarjev

Osmega avgusta 2013 sta Matevž Mrak (AO Radovljica) in Matej Balažic (AO TAM Maribor) v Debeli peči preplezala prvenstveno smer Sladka kot med.

Smer, ki začne levo od smeri Ang Phu in poteka ves čas med omenjeno smerjo in smerjo Belak-Manfreda po kateri v zadnjem raztežaju po zajedi tudi izstopi, je do letos doživela le nekaj ponovitev.

Za zadnjo sta 15. junija poskrbela Matevž Štular in Bor Levičnik (oba AO Ljubljana-Matica), ki sta bila zadovoljna nad lepo plezarijo z izvirnimi prehodi. 

Vir in fotografije vzpona: AO Ljubljana-Matica.

Naslovna fotografija: vris smeri avtorja Matevž Mrak/Matej Balažic).

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.