Še en obisk Loške stene

Objavljeno: 7. Marec 2020 - 08:42
Komentarji: 0 komentarjev

V Briceljku plezala tudi Aleksij Kraljič in Milivoj Bučan.

Sredi januarja smo pisali o vzponu v mogočni Loški steni, ki s svojimi tisoč in več metri višine ponuja pravo "grand course" izkušnjo. Gregor Kristan in Miha Zupin sta takrat opravila vzpon po Cesar-Comici (IV+/4+, 1300 m).

Linija je bila od takrat deležna že kar nekaj obiska, med drugim sta jo preplezala tudi Aleksij Kraljič in Milivoj Bučan (oba AO Nova Gorica).

Poročilo njunega vzpona si lahko preberete tukaj.

Vir in fotografija: AO Nova Gorica.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.