Razpis izpitov za alpiniste v letu 2020

Objavljeno: 13. Maj 2020 - 20:47
Komentarji: 0 komentarjev

Glede na trenutne razmere, ko se določila zaradi epidemije v državi nenehno spreminjajo, je težko določiti točne termine in potek izpitov za alpiniste. Če bo trend sproščanja ukrepov ugoden, KA PZS želi v mesecu juniju izpeljati izpite za naziv alpinist.

Prvi korak k izvedbi izpitov je ta razpis. KA PZS želi dobiti seznam kandidatov, ki si želijo letos pristopiti k izpitu. Program in potek izpitov bo določen naknadno glede na število prijav in razmere v državi.
Obveščanje bo potekalo izključno preko elektronske pošte vseh prijavljenih, prav tako bo vse objavljeno na spletni strani KA PZS pod rubriko Usposabljanje

Kotizacija za izpite je 100 €, za popravni rok pa 50 €. Na osnovi prijav in v primeru izpolnjevanja vseh pogojev bo vsem kandidatom (oziroma njihovim odsekom / klubom) PZS poslala račun. Kotizacije ne plačujte vnaprej.

Rok prijav: 20. maj 2020. Prijave pošljite na elektronski naslov usposabljanja-alpinizem@pzs.si izključno v e-obliki (PDF format, kot en dokument), zadeva: Prijava izpiti za alpiniste 2020.

Posebna 5-članska komisija bo pregledala ustreznost prijav do nedelje, 31. maja 2020.

Prijava mora vsebovati:
- Prijava na izpit za naziv alpinist
- Potrdilo o opravljenem izpitu za starejšega pripravnika
- Izjava o primernem zdravstvenem stanj

Kasnejših prijav v nobenem primeru ne bodo upoštevati!

Vsi kandidati naj si natančno preberejo prilogo Izpiti za naziv alpinist 2020 - INFO >>>

Prijavo na razpis dobite tukaj >>>

Vir i n fotografija: pzs.si. 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.