Razpis alpinističnega tabora Mali Koritniški Mangart

Objavljeno: 4. Avgust 2016 - 22:14
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpiniste v domačih hribih in sicer v stenah nad Belopeškimi jezeri, ki bo predvidoma potekal od petka, 26. avgusta zvečer do nedelje, 28. avgusta 2016.

V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za teden dni, na naslednji vikend (2. - 4. september).

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1989 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov:alpinizem@pzs.si, geslo: MKM) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 12. avgusta 2016, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).

Vsi udeleženci morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

Število udeležencev tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk in alpinistov. Udeleženci tabora bodoizbrani na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2014 - 2016) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom letnik 1988 in starejšim.

Tabor bosta vodila Luka Stražar in Nejc Marčič. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za dovoljenje za šotorjenje pod stenami in/ali udeležencem krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446.

Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidati in kasneje udeleženci dobili po elektronski pošti.

Vir in fotografija: pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.