Prva ženska ponovitev Intuicije v Ojstrici

Objavljeno: 3. Marec 2020 - 10:24
Komentarji: 0 komentarjev

Anja Petek (AK Rinka) in Neli Penič (AO Železničar) sta opravili drugo ponovitev smeri.

Pred dnevi smo pisali, da sta "lokalca" Samo Supin in Marko Volk v severni steni Ojstrice (Robanov kot) splezala prvenstveno ledno smer, jo poimenovala Intuicija ter ocenila z WI4+, 90°/ 30°- 80° (700m). Volk je nato opravil še prvo ponovitev in hkrati še prvo solo ponovitev.

22. febrarja sta smer preplezali Anja in Neli ter bili nad ponudbo v smeri navdušeni.: "Smer je čudovita - dolga okoli 600m, od tega 300m konstantno prekinjajo cca. 30m dolgi odseki ledu, maksimalne strmine do 90°. Zelo sva uživali v tistem čošku Robanovega kota."

Vir in fotografija: aozeleznicar.org.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.