Ponovitev smeri Tempelj skrivnosti v Ojstrici

Objavljeno: 26. Avgust 2020 - 10:20
Komentarji: 0 komentarjev

Blaž Karner in Uroš Grilj (oba AO Ljubljana Matica) pred dnevi opravila verjetno prvo ponovitev smeri Tempelj skrivnosti (VIII/VI-VII, 580 m) v severni steni Ojstrici.

Smer sta lani preplezala Marko Mavhar in Marko Volk in jo poimenovala po enem izmed poglavij Frančkove knjige Ožarjeni kamen in jo njemu tudi posvetila.

Blaž in Uroš sta smer pohvalila, prav tako tudi kvaliteto skale in dobro opremljenost ter plezalce povabila v preplezano linijo.

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.