OPOZORILO: Nevarnost padajočega kamenja v Janc - Mali v Begunjščici

Objavljeno: 24. Julij 2019 - 15:35
Komentarji: 0 komentarjev

Nevarnost padajočega kamenja v priljubljeni smeri v vzhodnem ostenju Begunjščice.

Po nedavnem podoru nad cesto Tržič-Ljubelj se je močno poslabšala tudi plezalna situacija v "Bornovi steni" Begunjščice. V informacijo podajamo obvestilo "lokalcev" iz Alpinističnega odseka Tržič, ki odsvetujejo plezanje.

Povzetek za smer Janc-Mali je naslednji: smer (še posebej prvi trije raztežaji) niso primerni za plezanje, smer ni podrta, je pa ogromno materiala v sami smeri in ogromno materiala nad smerjo.

Vir: AO Tržič.

Naslovna fotografija: Bojan Ambrožič.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.