Objavljen razpis KA za poletni tabor v Klinu (Krnica) 2021

Objavljeno: 20. Julij 2021 - 11:00
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira alpinistični tabor v Klinu – Krnici, ki bo potekal od četrtka 12. do nedelje, 15. avgusta.

Tabor je namenjen vsem registriranim alpinistom in pripravnikom v navezi z alpinistom.

Prijave potekajo izključno preko spletnega obrazca >> do vključno 2. 8. 2021.

Več informacij o pogojih prijave na plezalni tabor si lahko preberete na spletni strani komisije za alpinizem >>.

Tabor bo vodila Marija Jeglič s pomočniki. Glavni namen tabora je plezati bolj ali manj pozabljene smeri, obnoviti skice, opremiti s kakšnim klinom (priskrbi PZS), druženje alpinistov različnih generacij in alpinističnih odsekov. Tabor bo vključeval tako plezanje kot tudi popoldanski in večerni program s strokovnimi predavanji in različnimi dejavnostmi.

Dodatne informacije:

Marija Jeglič 040 626 322
Matic Košir 031 640 656
Jasna Pečjak 031 764 228.

Vir: Komisija za alpinizem, PZS

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.