Obeta se 3. tradicionalni ŽaoŽ

Objavljeno: 10. Avgust 2016 - 09:53
Komentarji: 0 komentarjev

V petek se začenja že 3. ženski tabor AO Železničar. Prvi tovrstni tabor so dekleta organizirale leta 2014 na Korošici (Petkovih njivah), letos pa bodo plezale in se fino imele v ostenjih nad Klemenčo jamo.

Načrtovani cilji so stene Ojstrice, Krofičke in Ut.

Ostalim članom odseka ter preostalim plezalcem ta vikend priporočajo plezanje v Julijcih, kjer bo manjša verjetnost dežja ...

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.