Maja Šuštar preplezala Edge of Tomorrow (D13)

Objavljeno: 8. Julij 2019 - 09:55
Komentarji: 0 komentarjev

Obiskala je znamenito in impresivno drajtulišče Tomorrow’s world pod Marmolado.

Maja Šuštar (AO Domžale) je v enodnevnem obisku Dolomitov oziroma drajtulišča pod Marmolado uspela preplezati smer ocenjeno z D13. Že ob prejšnjem obisku se ji je kar nekaj gibov v smeri Edge of Tomorrow zdelo precej dolgih, vendar ne nemogočih, zato se je podala v njo. Tokrat ji je že v prvem poskusu uspelo narediti vse gibe in do konca dneva je smer tudi uspela preplezati.

Šuštarjeva je članica državne reprezentance v lednem plezanju, zelo uspešna mednarodna tekmovalka (zmaga na tekmi evropskega pokala), dvakratna zmagovalka Slovensko-hrvaško-srbski pokal v lednem plezanju itd.

Vir in fotografija: aodomzale.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.