Izziv, ki ti pokaže, kaj zmoreš

Objavljeno: 11. April 2019 - 12:32
Komentarji: 0 komentarjev

Paradox Sports - skupnost pogumnih.

Neprofitna organizacija Paradox Sports združuje plezalce, ki se pri lednem plezanju soočajo z izzivi, ki od njih terjajo več. Gre za gluhe, neme, slepe, amputirance in ljudi z nevrološkimi težavami, ki so odločeni, da je vsak problem mogoče rešiti. Ne osredotočajo se na to, kaj jim manjka, temveč na to, kaj zmorejo - in zato obožujejo vsak nov izziv.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.