Indijanka - Spominska smer Sabine Lamprecht

Objavljeno: 15. Julij 2016 - 07:32
Komentarji: 0 komentarjev

Primož Buh (AO Črnuče) in Janez Kekec (AO Rašica) sta v Razorjevi Šplevti/Indijancu preplezala novo smer.

Indijanka (VI+,A1/III-V 550m) je posvečena Sabini Lamprecht, članici AO Rašica, ki se je smrtno ponesrečila 27. decembra 2014 pod južno steno Jerebice. 

Smer je skoraj v celoti prvenstvena, le za dober raztežaj se pokriva s smerjo Ježek. Da se bo ocena težavnosti potrdila ali izoblikovala, bo potrebna še kakšna ponovitev. Zaenkrat pa velja napisana.

Več o plezanju Buha in Kekca si lahko preberete na strani AO Črnuče >>>

Sabina Lamprecht

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.