Hollywoodska smetana v steni mogočnega El Capitana

Objavljeno: 24. Maj 2016 - 12:05
Komentarji: 0 komentarjev

Hollywoodski igralec in pevec Jared Leto se bo avgusta na filmskih platnih znašel z novim filmom Suicide Squad. V akcijskem filmu bo zaigral v vlogi »Jokerja«, skupaj še z nekaterimi zvezdniki Hollywoodske smetane kot so Will Smith, Ben Affleck in drugi.

Jared Leto - The Joker

Več kot očitno ima poleg snemanja veliko časa tudi za svoje hobije oziroma za rekreacijo. Jared Leto je velik ljubitelj plezanja in to v velikih stenah. Po krajšem filmskem premoru se mu je ponudila priložnost za plezalni podvig v mogočnem El Capitanu v Yosemitih. V visoki granitni steni El Capitana sta mu družbo delala njegova dobra prijatelja in plezalsko prekaljena mačka Alex Honnold in Jimmy Chin.

Jared Leto, Alex Honnold v steni El CapitanJared Leto in Alex Honnold v steni El Capitana.

Foto: Jared Leto (Instagram), IMBD.com

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.