Dve v enem zamahu na Jezerskem

Objavljeno: 24. Januar 2018 - 09:53
Komentarji: 0 komentarjev

Dobre snežne razmere v naših gorah in stenah sta izkoristila Janez Ambrož in David Rogelj (oba AO Tržič) in v Dolgem Hrbtu na Jezerskem preplezala Teranova grapo (III/3,M,80°/50°-70°,350m) ter plezanje podaljšala s Trojko (IV,M,80°/45°-60°,500m). 

Vrhunsko izkoriščene prave zimske razmere v steni sta začinila s sestopom preko Mlinarskega Sedla mimo Zgornjih Ravn preko Češke koče do izhodišča pri kmetiji Ancel. Za celotno turo z vključenim občasnim gaženjem do kolen sta skupno rabila 8 ur in pol.

Vir in fotografije: J. Ambrož in D. Rogelj.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.