Demoklejev meč

Objavljeno: 15. Januar 2018 - 10:15
Komentarji: 0 komentarjev

Tine Cuder (AO Trbovlje, sponzorji Alpstation Tarvisio, TNF SHOP Bovec, Alpina) je v nedeljo v družbi Romana Beneta, Floriana Erlaha in Tine Korinšek plezal v Travniku nad Belopeškimi jezeri. Preplezali so Demoklejev meč (V/5).

Plezanje je potekalo tekoče, saj je slap dobro narejen. Malo so jih motile viseče sveče nad glavami, ki so prav grozljivo pokale. Na srečo so vse ostale na svojem mestu.

Sproti so tudi popravili vsa varovališča – dodali po en ali dva svedrovca, da bo spust po slapu od zdaj naprej malo manj adrenalinski.

Vir in fotografiaj: Tine Cuder.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.