Obvestilo o nesreči Domna Kastelica

Objavljeno: 3. November 2016 - 16:53
Komentarji: 0 komentarjev

Planinska zveza Slovenije v soglasju z družino sporoča, da je v gorah nad Val Venijem v Italiji umrl 34-letni slovenski vrhunski alpinist Domen Kastelic iz Novega mesta (član Akademskega alpinističnega odseka).

Domen se je prejšnji teden tja odpravil skupaj z italijanskim soplezalcem. Ker se včeraj, 2. 11. 2016, ni vrnil na dogovorjeno mesto, je bila sprožena iskalno-reševalna akcija.

Danes v dopoldanskem času so oba pogrešana našli. Žal je bilo za oba prepozno. Umrla sta v snežnem plazu.

Planinska zveza Slovenije

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.