MCC Hostel Celje

Celjski mladinski center - javni zavod za mladinsko kulturo, izobraževanje, informiranje in šport.

Temu se reče hostel! Živahen, mladosten, umetniški, aktiven in družaben. Nahaja se ob robu starega mestnega jedra Celja v na novo obnovljeni zgodovinski stavbi v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje.

1
2
3

Temu se reče hostel! Živahen, mladosten, umetniški, aktiven in družaben. Nahaja se ob robu starega mestnega jedra Celja v na novo obnovljeni zgodovinski stavbi v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje. Na razpolago je 11 tematsko urejenih sob, ki so jih opremili lokalni umetniki in izžarevajo njihovo mladostno igrivost ter vas popeljejo v svet celjskih mitov in legend. Hostel je del mladinskega centra. Vsebuje tudi kavarno, seminarsko dvorano ter številne možnosti za družabne in športne igre. Zagotovo vam ne bo dolgčas…

Hostel ima skupno 42 ležišč v 11 različnih sobah.

Na voljo so vam:

  • 2 enoposteljni sobi (lasten tuš in umivalnik)
  • 5 dvoposteljnih sob (lasten tuš in umivalnik)
  • 4 sobe s skupnimi ležišči za 6-8 oseb

V srednji etaži je na voljo skupna kopalnica z ločenimi stranišči, skupni družabni prostor s popolnomaopremljeno kuhinjo ter poseben prostor s pralnim in sušilnim strojem. Vse sobe so opremljene z umivalnikom in omaricami s ključi.

Brezplačno lahko uporabljate kolesa in dostopate do interneta (WiFi in računalniški kotiček). Tu so še igrala za otroke, piknik prostor, živahna kavarna, lahko igrate namizni tenis, odbojko, badminton in se preizkusite v hoji po traku (slackline) ali na mini plezalni steni. Za goste organizirajo tudi različne aktivnosti: od paintball-a in raftinga, do vodenih ogledov po Celju in okolici.

V ceno je vključena posteljnina in brisača, zajtrk pa se doplača. Odličen hostel!

MCC Hostel Celje
Mariborska cesta 2, 3000 CELJE
03/490-87-40

Oddaljenost od plezališč:
Plezališče Kotečnik: ~20 km
Plezališče Čreta: ~25 km
Plezališče Vransko: ~30 km