Napovedana zasedenost plezališč za vikend 15.–16. junij

Objavljeno: 12. Junij 2019 - 16:30
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za ta vikend je napovedan obisk za nekatera plezališča, ki bodo posledično bolj obremenjena. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev / plezališč.

Zasedenost plezališč:

  • PK Scena sporoča, da bodo v soboto, 15. junija, v sklopu plezalne šole v družbi najmlajših plezalcev in njihovih družin obiskali plezališče Bohinj (sektor Belvi).
  • PK Beta sporoča, da bodo v soboto, 15. junija v sklopu zaključka za odraslee obiskali plezališče Brdce. S plezanjem bodo pričeli okoli 10.00 ure zjutraj.
  • Plezalni klub Kamnik sporoča, da bodo imeli v soboto, 15. junija plezalni zaključek v plezališče Vransko (med 9.00 in 13.00 uro).
  • ŠPO Komenda se za vikend odpravlja v Trento na plezalni tabor. Plezali bodo v plezališčih Pri Pavru in Pri Plajerju.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.