Alpinistična šola AO Celje-Matica - Uvodno predavanje

Datum in čas dogodka: 
24. September 2020 - 18:00

Alpinistični odsek Celje začenja z alpinistično šolo za leto 2020/2021 in vabi na predstavitveno predavanje v četrtek 24. septembra ob 18:00, v prostorih PD Celje - Matica (Stantetova ulica 20, Celje). Na uvodnem predavanju boste dobili vse potrebne informacije o programu in poteku alpinistične šole ali tečaju varnega gibanja v Gorah, ter spoznali inštruktorje.

V gorah nekaj iščemo, čeprav tam nismo ničesar izgubili. Če bomo imeli kaj iskati tudi v prihodnje, smo verjetno na pravi poti. - Pavle Kozjek

Komu je namenjena alpinistična šola?

Alpinistična šola je namenjena vsem, ki imajo radi gore in bi jih radi spoznali v njihovi prvinski obliki; tam, kjer se svet postavi v vertikalo in kjer proti vrhu ne vodijo označene in zavarovane poti. Namenjena je vsem, ki bi radi pridobili ali nadgradili gorniško znanje, ki jih mikajo brezpotja in privlačni grebeni naših gora ali pa se želijo ukvarjati z alpinizmom ter jih žene želja po prvenstvenih smereh daleč stran.

Pogoj za vpis v alpinistično šolo je dopolnjena starost 18 let. Vpišejo se lahko tudi mlajši, vendar morajo biti stari vsaj 16 let, s podpisano vpisnico staršev ali skrbnikov kandidata.

Za podrobne informacije o poteku šole ali odgovore za kakršnakoli vprašanja v povezavi z alpinistično šolo, lahko pokličete na 031 363 901 (Marko) ali pišete na e-pošto marko.mavri@gmail.com.