Jesenski začetni tečaj športnega plezanja za odrasle - ŠPK Andreja Kokalja

Objavljeno: 23. Oktober 2021 - 14:26
Komentarji: 0 komentarjev

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja tudi to pomlad vabi na Začetni tečaj športnega plezanja!

Pričetek tečaja je v torek, 2. novembra​ 2020, ob 18:00 na visoki plezalni steni ŠKG, Ljubljana-Šentvid.

Začetni tečaj je namenjen vsem začetnikom in vsem tistim, ki bi radi izpopolnili svojo vrvno tehniko športnega plezanja. Tekom tečaja boste spoznali tehniko plezanja in varovanja ter usvojili druga pomembna načela za varno plezanje. Tečaj bomo izvedli v sklopu desetih srečanj po tri ure. Po zaključku bo možno s tečajem nadaljevati.

PRIJAVE, ZNESEK TEČAJA:
Obvezna je prehodna prijava po e-pošti na plezanje.kokalj@gmail.com. Na tečaj se lahko prijavite vsi, ki ste starejši od 18 let. Prijave se zbirajo do zasedbe mest. Tečaj znaša 220 € na plezalca. V ceno je všteto poučevanje, organizacija in oprema. 

INFO:
Vse o tečaju (prijave, termini,…) si lahko preberete na spletni strani >>. Za dodatne informacije lahko pišete na plezanje.kokalj@gmail.com.

Vljudno vabljeni!

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja
www.plezanje-kokalj.si

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.