Vita Lukan do brona v Dornbirnu

Objavljeno: 12. Junij 2017 - 16:03
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

V soboto in nedeljo, 10. in 11. junija 2017, je v avstrijskem Dornbirnu potekala druga tekma za mladinski evropski pokal v težavnostnem plezanju.

Tokrat je slovenske barve zastopalo 15 plezalcev in plezalk. Za edino uvrstitev na zmagovalni oder je s tretjim mestom v kategoriji kadetinj poskrbela Vita Lukan. Poleg nje so v finalu plezali še štirje člani slovenske reprezentance. S četrtim mestom se je medalji zelo približala Lucija Tarkuš v kategoriji starejših deklic. V kategoriji kadetov je Klemen Novak zasedel peto mesto, Lučka Rakovec in Lana Skušek pa sta v kategoriji kadetinj zasedli sedmo oz. osmo mesto.

Slovenske uvrstitve na mladinskem evropskem pokalu - Dornbirn 2017

Kadeti: 5. Klemen Novak, 12. Luka Potočar, 29. Žiga Zajc
Kadetinje: 3. Vita Lukan, 7. Lučka Rakovec, 8. Lana Skušek, 11. Urška Repušič
St. dečki: 13. Anej Batagelj,16. Andrej Polak, 23. Aljaž Resnik, 32. Grega Verbuč
St. deklice: 4. Lucija Tarkuš, 13. Maja Majcen, 16. Letija Fajfar, 26. Betka Debevec

Vsi rezultati - težavnost, mladinski evropski pokal Dornbirn 2017: STAREJŠI DEČKI, STAREJŠE DEKLICE, KADETI, KADETINJE, MLADINCI, MLADINKE

Naslovna fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.