Osem Slovencev v polfinale Adidas Rockstars 2016

Objavljeno: 24. September 2016 - 08:16
Komentarji: 0 komentarjev

V Stuttgartu ta vikend poteka tradicionalno prestižno balvansko tekmovanje Adidas Rockstars. Med 72 povabljenimi tekmovalci iz 18 držav je v včerajšnjimi kvalifikacijami nastopilo tudi 10 slovenskih tekmovalcev: Janja Garnbret, Katja Kadič, Tjaša Kalan, Mina Markovič, Tjaša Slemenšek, Julija Kruder, Jernej Kruder, Anže Peharc, Urban Primožič in Domen Škofic.

V današnji dopoldanski polfinale se je uspelo uvrstili: Janja Garnbret (2.), Katja Kadič (4.), Mina Markovič (9.), Julija Kruder (17.), Tjaša Slemenšek (19.), Tjaša Kalan (20.); Jernej Kruder (7.), Domen Škofic (10.).

Zunaj sta ostala le Anže Peharc (21.) in Urban Primožič (27.). 

Lansko in predlansko leto je tovrstno tekmovanje bilo zelo uspešno za slovenske predstavnike. Lani sta Janja Garnbret in Jernej Kruder osvojila 3. mesto, predlani pa je bila Mina Markovč druga, Jernej Kruder pa tretji.

Spored tekmovanja:

Petek, 23.9.: 9.30-12.30h - kvalifikacije

Sobota, 24.9.: 11-13.30h - polfinale in 20.35h finale

Finalne nastope bo možno spremljati v ŽIVO >>>

Naslovna fotografija: Janja Garnbret v kvalifikacijah tekme Adidas Rockstars leta 2016. Foto: C. Waldegger, www.adidas-rockstars.com.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.