Uveljavljanje statusa kategoriziranega športnika za športne plezalce

Objavljeno: 8. Avgust 2016 - 16:13
Komentarji: 0 komentarjev

V skladu z dopisom Olimpijskega komiteja Slovenije KŠP PZS poziva športne plezalce in plezalke, zainteresirane za pridobitev statusa kategoriziranega športnika, da jim na ustreznem obrazcu pošljejo seznam opravljenih vzponov.

KŠP: Pozivamo športne plezalce in plezalke, zainteresirane za pridobitev statusa kategoriziranega športnika, da nam na obrazcu »Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega športnika« pošljete opravljene vzpone (rezultatov tekmovanj ni potrebno pošiljati, ker so zbrani na KŠP), ki ustrezajo pogojem za kategorizacijo športnih plezalcev.

Vloge pošljite na elektronski naslov sportno.plezanje@pzs.si, najkasneje do srede, 31. avgusta 2016 do 24.ure. Pri poslanem sporočilu zahtevajte potrditev prejema sporočila. Upoštevali bomo le popolne prijave, ki bodo prispele do predpisanega roka!

V vpoštev pridejo vzponi opravljeni od med 25. aprilom in 31. avgustom 2016. Veljavni kriteriji za športno plezanje so objavljeni na spletni strani Komisije za športno plezanje.
 
Vsi ki status uveljavljajo prvič, morajo poslati oba obrazca (1 in 2). Vsi ostali samo obrazec 1. Obrazca v prilogi spodaj.
 

Obrazci, ki jih dobite TUKAJ, morajo biti obvezno opremljeni z vsemi potrebnimi podpisi in žigi!

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.