Uspešen vikend za Jurico Levatića v "Miški"

Objavljeno: 16. Maj 2016 - 08:34
Komentarji: 0 komentarjev

Šele tretji Hrvat s  preplezano smerjo težavnosti 8c (2x ali več).

Jurica Levatić je po večmesečni borbi pretekli vikend v Mišji peči uspel preplezati svojo drugo smer težavnosti 8c. S trdim delom in vztrajnostjo je uspel v "Miški" preplezati smer Corrida (8c). S tem je Jurica "Jura" šele tretji plezalec na Hrvaškem, ki mu je to uspelo. Pred njem je uspelo isto težavnost preplezati 2x še Borni Čujiću in Marku Rožmanu.

Po eno 8c so preplezali tudi Igor Čorko in Gianfranco Dušić.

Foto: arhiv Luka Tambača
Vir: zagrebclimbing.com

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.