Sharma in Bečan v projektu Mont-Rebei - 3. del

Objavljeno: 15. Julij 2016 - 11:40
Komentarji: 0 komentarjev
Chris Sharma v zadnjem raztežaju projekta Mont-Rebei

Chris Sharma in Klemen Bečan sta v kanjonu Mont Rebei uživala tudi v solo plezanju nad reko.

V prvem delu tretje predstavitve projekta sta se najprej preizkusila v DWS plezanju nad reko v tem slikovitem kanjonu. V drugem delu pa se mučita v zadnjem zelo tehničnem raztežaju v previsni plošči, ocenjeni z 8c/c+. Oba zelo optimistično zreta v prihodnost, kar pomeni, da nista več daleč od tega, da vse raztežaje povežeta v celoto. Impresivna šest raztežajev dolga linija se začne z ogrevalnim delom 6c+, potem pa sledi pet izjemno težkih raztežajev, ocenjenih z 9a, 8b+, 8c, 8c in 8c/c+. Več v spodnjem, tretjem delu Mont-Rebei Project.

Vir: Chris Sharma

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.