Plezanje nad Libijskim morjem

Objavljeno: 18. November 2016 - 08:28
Komentarji: 0 komentarjev

V času, ko se je večina slovenskih plezalcev odpravila v Arco ali Paklenico, sta Iki in Iva njuno pot podaljšala še precej južneje in lepe sončne dneve preživela na Kreti. 

Plezala sta na južni obali Krete v okolici vasi Kapetaniana pod goro Kofinas, ki ponuja odlično plezarijo. Vodniček sta kupila kar pri znancih iz druge strani Koroške, pri Gunnarju Suschniggu iz Beljaka, ki je tamkajšnje smeri v večini opremil.

Vir in fotografije: turnarit.si.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.