Klemen Kejžar uspešen v smeri Privid, 8c+

Objavljeno: 20. Julij 2016 - 18:08
Komentarji: 0 komentarjev

Peti vzpon v najtežji smeri plezališča Bohinjska Bela.

Klemen Kejžar je pred nekaj dnevi preplezal svojo najtežjo smer v karieri. V Novi Bohinjski Beli, ki spada na seznam njegovih najbolj priljubljenih plezališč, je bil uspešen v smeri Privid (8c+). Pred tem se lahko pohvali z dvema vzponoma v smereh, ocenjenih z 8c.

Po naših podatkih je Klemen peti plezalec, ki je preplezal Privid. Smer je leta 2007 prvi preplezal Klemen Bečan, za njim pa so bili v njej uspešni še Matej Sova, Domen Škofic in Gašper Pintar.

Naslovna fotografija: Plezalni center Ljubljana

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.