Jernej Kruder v kvalifikacijah Rockstarsa pometel s konkurenco

Objavljeno: 15. September 2017 - 23:45
Komentarji: 0 komentarjev

Na prvi tekmovalni dan balvanske tekme Adidas Rockstars v Stuttgartu se je za slovenske tekmovalce končal z odliko. V polfinale se je uvrstilo kar šest od sedmih.

V kvalifikacijah balvanske tekme v Stuttgartu se je kar šest od sedmih slovenskih predstavnikov  uvrstilo v polfinale. Na štartni listi tekmovalcev je bilo pričakovati devet plezalcev, med katerimi na koncu žal ni bilo Domna Škofica in Tjaše Slemenšek.

V ženski konkurenci je bila najboljša Miho Nonaka (JPN). Najbolj pomembno pa je, da bomo lahko v polfinalu spremljali prav vse naše tekmovalke. S petim mestom je bila naša najboljša Janja Garnbret, v polfinalu pa bodo plezale tudi Katja Kadič, Mina Markovič in Julija Kruder.

Pri moških se je od naših z najboljšim rezultatom, prvim mestom in z vsemi doseženimi kvalifikacijskimi vrhovi najbolj izkazal Jernej Kruder. Z desetim mestom si je polfinale zagotovil tudi Gregor Vezonik, kar pa žal z 29. mestom ni bilo dovolj za mladega Anžeta Peharca.


V kvalifikacijah je Jernej Kruder osvojil vse štiri vrhove.

Rezultati kvalifikacije – ŽENSKE >>

Rezultati kvalifikacije – MOŠKI >>

Program Adidas Rockstars 2017

Sobota, 16. september
- Polfinale ženske in moški (11:00 – 13:30)
- Finale ženske in moški (20:15)

Uradna spletna stran tekmovanja – Adidas Rockstars 2017 >>

Foto: Adidas Rockstars

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.