Izboljšajte svojo tehniko plezanja skupaj s Klemnom Bečanom

Objavljeno: 11. December 2018 - 12:06
Komentarji: 0 komentarjev

Ta vikend poteka v Ospu, pod vodstvom slovenskega vrhunskega plezalca Klemna Bečana, 3 dnevni plezalni trening vikend. Izkoristite priložnost in udeležiti se kakovostnih delavnic s pestrim programom. Nimate priložnosti vsak dan, vikend, teden,… plezati in izpopolnjevati svojo plezalno tehniko po budnim očesom plezalca kot je “Bečko”.

Poudarek bo na TEHNIKI plezanja in MENTALNI pripravi na uspešen vzpon v projektih.


Plezalni vikend bo potekal v Plus Climbing Koper, plezališču Osp in v Hiša Robida kjer bo teoretični del ter projekcija filma. 

Petek 14.12.2018

  • 18:00 - Plus Climbing Koper. Pregled programa trening vikenda in plezanje balvanov. Učenje novih in izpopolnjevanje starih tehnik plezanja, iskanje vaših šibkih točk in jih začeti odpravljati.

Sobota 15.12.2018

  • 10:00 - Plezanje v Ospu. Priprava na “ON-SIGHT poizkus”, naučili se bomo brati smer, narediti plan akcije in ga izvedli. Naučili se bomo “hitrega” branja smeri med plezanjem in kako učinkovito spremenimo prvotni plan, če je to potrebno.
  • 18:00 - Hiša ROBIDA v Črnem Kalu. Predstavitev teoretičnega dela plezanja na pogled in z rdečo piko, mentalna priprava in pa nasveti za boljšo uspešnost pri plezanju. Na koncu si bomo ogledali še film Drašnice Moments. Vabljeni tudi ostali, ki se ne boste udeležili celotnega programa (for FREE ;))

Nedelja 16.12.2018

  • 10:00 Plezanje v Ospu, študiranje smeri. Izbira prave smeri, iskanje najbolj optimalnih rešitev in uspešno reševanje problemov. Dodali bomo "napredne" plezalne tehnike, ki nam bodo pomagale uspešno preplezati projekt.

Število plezalcev je omejeno, zato pohitite s prijavami, ker je na voljo le še nekaj prostih mest!

Več informacij o plezalnem vikendu (potek programa, nočitev,...) dobite na:

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.