DWS na Kolpi - VIDEO IN FOTO

Objavljeno: 21. Julij 2017 - 11:30
Komentarji: 0 komentarjev

Poletna vročina je kot nalašč za plezanje v slogu "deep water soloing" oziroma DWS. 

Takšno plezanje seveda najprej povežemo z morjem, no, sedaj se nam ponuja še bolj celinska varianta. Tudi Kolpa ponuja nekaj tega priokusa, kar se lahko lepo vidi na spodnjem videu.

Lokacija: kanjon Kolpe po vasjo Miliči. Stena se nahaja na hrvaški strani reke, na nasprotni - slovenski strani - pa je manjša plaža primerna za počitek. Ekipa JkDesign-a, ki je video "zagrešila" se je do stene pripeljala s kanuji iz Žuničev, po plezanju pa turo končala v Adlešičih. Ocena linije, ki jo vodimo na posnetku je 6b s startom iz kanuja oziroma 6c s startom iz vode.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.