Blagaj Bolting Camp 2016 uspešen

Objavljeno: 30. Marec 2016 - 11:34
Komentarji: 0 komentarjev

Ogromne možnosti za nove smeri v okoliških stenah.

Minuli vikend je v kraju Blagaj pri Mostarju v Bosni in Hercegovini potekal Blagaj Bolting Camp 2016. Preko 40 plezalcev iz večih klubov širom BIH (ASPK Neretva-Mostar, Extrim club Banja Luka, PD Željezničar in Scorpion club Zenica) je v stenah nad Eko centrom Blagaj opremilo 23 novih smeri v štirih sektorjih. Opremljena je tudi nova ferata in ena večraztežajna smer ter dve umetni plezalni steni višine 12 metrov. Organizatorji dogodka so bili Novi val, Planinska zveza Fbih in Blagaj climbing ter Eko centar Blagaj.

Več o nastajajočem plezališču najdete tukaj.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.