Vonj morja s pridihom planin kar vabi v NP Paklenica

Objavljeno: 17. Marec 2016 - 10:55
Komentarji: 0 komentarjev

Pomladanska "plezarija" v Paklenici s slovenskim pridihom.

Starigrad, prijetno obmorsko mestece na obrobju Paklenice, je idealno izhodišče za plezalcepohodnike in kolesarje, ki svoje aktivnosti lahko zaključijo s hlajenjem utrujenih nog v bistri vodi v osrčju parka ali s plavanjem v čistem morju.

V Paklenici resnično vsa čutila oživijo. Občutek, ko med vožnjo s kolesom proti plezalnim stenam prisluhneš igrivemu zvoku kamenčkov pod kolesi. Čarobna jutra na Velebitu, ki se prevesijo v dan, ko se ne moreš upreti želji, da nadaljuješ s plezanjem. Otip skale in njen vonj, prepleten z vonjem morja in borovcev. Zvoki žuborenja potoka, ki si je v steno vklesal pot do morja in  glasna tišina, ki odmeva med skalami. Zmagovalen občutek, ko priplezaš do vrha... Nepozabno!

Potem pa neprecenljiv užitek, ko se po plezanju pripelješ do hiše, kjer te čakajo topel tuš, udoben apartma in topel čaj, kuhano vino, domača travarica ali v vročih dneh hladna pijača. Okusna večerja s pridihom mediterana in druženje ob večerih v podnožju Velebita pa sta tisti zadnji užitek na koncu čudovitega dne.

Hiša se nahaja dvesto metrov od obale in hkrati v neposredni bližini parka. Tukaj Vas prijazno pričakujeta domačnost in udobje novih, z okusom in ljubeznijo opremljenih apartmajev. Prijazna hiša nudi bivanje gostom v treh apartmajih. Od tod se lahko peš, s kolesom ali z avtomobilom odpravite na raziskovanje nedotaknjene in divje narave Velebita.

Ker sem sanjač, si upam sanjati, da bo moja hiša postala drugi dom mnogim gostom iz Slovenije, zlasti pa ljubiteljem narave, plezalcem, kolesarjem in pohodnikom. Če že ne zaradi drugega, vsaj zato, ker sem edina Slovenka v Starigradu s takšno ponudbo ;). Obiščite nas in združite ljubezen do narave z domačnostjo in udobnostjo bivanja v naših apartmajih.

Udobje novih, z okusom in ljubeznijo opremljeni apartmaji

Na razpolago sta Vam dva apartmaja za 4 osebe in eden za 4+4 osebe. Vsi trije so klimatizirani, opremljeni z vso drobno opremo, internetno povezavo in SAT TV. Ponujam tudi možnost polpenziona. Za zaključene skupine do 16 oseb nudim tudi polni penzion. Več o ponudbi si lahko ogledate na spletni strani apartmajev:

Cena najema za apartmaja Morje in Lavanda je 40,00€, 60,00€ na noč pa boste odšteli za apartma Panorama. Dodatek za pomožno posteljo znaša 8,00€ na noč. Za bivanje, daljše od 5 dni, ponujam eno večerjo gratis. Lepo vabljeni tudi Vaši hišni ljubljenčki!

Fičurin Silva
Velebitska 8,
23244 Starigrad
+386 40 232 602
silva.ficurin@gmail.com

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.