Alpinistična šola AO Tržič - Uvodno predavanje

Datum in čas dogodka: 
27. September 2018 - 19:00

Alpinistični odsek Tržič začenja z alpinistično šolo za leto 2018/2019 in vabi na predstavitveno predavanje v četrtek 27. septembra ob 19:00, v prostorih planinskega društva Tržič (Balos 4). Na uvodnem predavanju boste dobili vse potrebne informacije o programu in poteku alpinistične šole, ter spoznali inštruktorje.

V gorah nekaj iščemo, čeprav tam nismo ničesar izgubili. Če bomo imeli kaj iskati tudi v prihodnje, smo verjetno na pravi poti. - Pavle Kozjek

Komu je namenjena alpinistična šola?

Alpinistična šola je namenjena vsem, ki imajo radi gore in bi jih radi spoznali v njihovi prvinski obliki; tam, kjer se svet postavi v vertikalo in kjer proti vrhu ne vodijo označene in zavarovane poti. Namenjena je vsem, ki bi radi pridobili ali nadgradili gorniško znanje, ki jih mikajo brezpotja in privlačni grebeni naših gora ali pa se želijo ukvarjati z alpinizmom ter jih žene želja po prvenstvenih smereh daleč stran.

Pogoj za vpis v alpinistično šolo je dopolnjena starost 18 let. Vpišejo se lahko tudi mlajši, vendar morajo biti stari vsaj 16 let, s podpisano vpisnico staršev ali skrbnikov kandidata.

Za podrobne informacije o poteku šole ali odgovore za kakršnakoli vprašanja v povezavi z alpinistično šolo, lahko pokličete na 041 707 065 (Nejc) ali pišete na e-pošto nklemencic@gmail.com.