Vabilo filmskim ustvarjalcem za prijavo na 12. festival gorniškega filma

Objavljeno: 13. September 2017 - 13:00
Komentarji: 0 komentarjev

Za vse ljubitelje gorniških filmov obveščamo, da je že znan datum pričetka že 12. festivala gorniškega filma. Od 26. februarja do 4. marca 2018 boste lahko uživali ob gledanju novih filmov in novih gorniških dogodivščin.

S tem ste tudi vabljeni vsi ustvarjalci filmov, da prijavite svoj film na najpomembnejši gorniški festival v jugovzhodni Evropi, ki je tudi član Združenja festivalov gorniškega filma.

Filmi se bodo potegovali za nagrade v naslednjih kategorijah: alpinizem; plezanje; gore, šport in avantura; gorska narava in kultura.

Rok za prijavo filmov je petek, 10. november 2017.

Več informacij si lahko ogledate na uradni spletni strani festivala gorniškega filma >>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.