Rekreativno plezanje v plezalnem centru Verd pri Vrhniki

Objavljeno: 17. September 2017 - 12:25
Komentarji: 0 komentarjev

Plezalni center Verd, ki se nahaja v neposredni bližini Vrhnike, je sedaj na široko odprl svoja vrata tudi vsem tistim, ki so željni redne večerne rekreacije. Center bo tako po novem odprt vsak dan od ponedeljka do petka med 19. in 22. uro. Vabljeni plezalci vseh starosti in stopenj znanja. Cena enega obiska je 6 EUR, 10 obiskov stane 50 EUR, mesečna neomejena karta pa 40 EUR.

Začetni tečaji za vsakogar

Poziv vsem, ki še nikoli niste prijeli "grifa", obuli plezalke, stopili v katerokoli plezalnico... Mogoče ste že plezali, vendar potrebujete osebo, ki vas bo samo malo usmerila in razložila možnosti vadbe v plezalnem centru. Ali pa vam je samo všeč, da nekdo "bedi" nad vami medtem, ko plezate.

Za vse takšne in drugačne začetnike je razpisan "šnelkurs" tečaj balvanskega plezanja z vrhunskim slovenskim plezalcem in oblikovalcem oprimkov, Aljošo Gromom.

Začetni tečaj plezanja v plezalnem centru Verd

Hitri tečaj obsega 5 ur uvajanja v balvansko plezanje, plačate pa samo vstopnico! A ni to fino?  Vse kar morate storiti je, da pošljete sporočilo na e-poštni naslov plezalnicenterverd@gmail.com ali v zasebno sporočilo na Facebook profilu. Tečaj se začne takoj, ko se prijavi najmanj 5 oseb.

Idealna lokacija za praznovanje rojstnega dne

Po novem si lahko v plezalnem centru Verd rezervirate svoj termin za praznovanje rojstnega dne. Odlična rešitev za organizacijo rojstnega dne ne glede na vremenske razmere. Svoj termin si lahko rezervirate na plezalnicenterverd@gmail.com.

Plezalni center Verd
V plezalnem centru Verd lahko praznujete svoj rojstni dan.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.