Obvestilo o lednih tečajih v slapovih - zasedenost!

Objavljeno: 18. Januar 2017 - 11:31
Komentarji: 1 komentar

Dobre ledne razmere v slapovih po Sloveniji so razlog za večjo aktivnost alpinističnih odsekov, ter plezalnih klubov s svojimi tečajniki.

Prihajajoči vikend jih kar nekaj namerava organizirati ledni tečaj. Podajamo informacije o lokacijah v izogib gneči in slabi volji:

- v soboto, 21.1.2017, bo Bricalp - Škofja Loka organiziral ledni tečaj v Logarski dolini, plezali bodo v slapu Palenk,

-  v soboto in nedeljo, 21. in 22. 1.2017, do AO Kozjak organizirali ledni tečaj v Logarski dolini (plezali bodo v slapu Avtocesta in Kaskada),

- v nedeljo, 22.1.2017, bodo tečajniki AAO plezali v Krnici (v levem delu Prednje glave),

- v nedeljo, 22.1.2017, bo AO Ajdovščina izvajal ledni tečaj v slapovih pod Predelom,

- v nedeljo, 22.1.2017, bo AO Kranj  plezal na področju Predela, Loške Koritnice in Rablja.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1 komentar

Slika za %user
luka.labinjan 18. Januar 2017 - 13:44 · Prijavi se za objavo komentarjev.
V nedeljo 22.1.2017. 7 ljudi iz Istre (HR) bo poskušal Ledno plezanje v Logarski dolini v slapu Palenk Hvala v naprej, če slap ni zaseden.

Pred komentiranjem se morate prijaviti